Verkoop 5+ slaapkamers, St Ann, Westmoreland, Jamaica, Discovery bay jamaica

Verkoop - Cod. 38959

  • Typologie: 5+ slaapkamers
  • Gebied: 10000 m²
  • Getal kamers: 8
  • Verdieping: 3

Een fantastisch pand met acht slaapkamers met een prachtig uitzicht en een zwembad in de buurt van het strand van Puerto Seco.

Uber luxe herenhuis stijl huis met uitzicht op de oceaan in de luxe Discovery Bay-gemeenschap. Woningen in het gebied zijn vergelijkbaar in grootte en afwerkingen. Het huis bestaat uit de volgende: 8 slaapkamers - zes boven, twee beneden en een zelfstandig appartement met 2 slaapkamers. 8 Bath - twee damestoiletten, een zwembad en een zwembadterras - ideaal voor vermaak. Parkeren voor vier auto's, ook een garage voor drie auto's. Granieten werkbladen op A / C in sommige slaapkamers, hardhouten vloeren en keramische tegels. Zolder / Loft kamer, kantoor aan huis / hobbykamer, Gym Studie, Chef-kok keuken met butlers pantry, eetkamer, formele eetkamer. Master suite met jacuzzi, 3 extra mini-suites Alle slaapkamers hebben een eigen patio met uitzicht op de oceaan.

Het huis is een bezienswaardigheid om gezien te worden. Mooi zowel van binnen als van buiten. Dicht bij attracties langs de noordkust. Kingston ligt op een uur en tien minuten afstand, evenals Montego Bay's Donald Sangster Airport. Oproep om het bekijken te regelen.

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
 
 
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB